En klar og tydelig overskrift

En klar og tydelig overskrift

Offshore og maritim industri
Komplette løsninger for tøffe omgivelser

sort_m_skip

 

 

På havet kan det gå heftig for seg. Tekniske systemer som skal brukes i maritim industri må derfor være spesielt godt beskyttet mot ytre påvirkninger som fuktighet, store temperatursvingninger og kraftige vibrasjoner. Under slike forhold må sensitive nautiske anlegg, f.eks. på frakt- eller passasjerskip, alltid fungere prikkfritt og sikkert. Komplette systemløsninger for spesielle omgivelser tar hensyn til slike forhold, og er tilpasset behovene i maritim industri.

 

Våre produkter er sertifisert av de store internasjonale klasseselskapene og har godkjenning fra blant annet DNV-GL, Bureau Veritas og Loyds Register of Shipping.

 

Våre løsninger for maritim industri

Produkter

kapslinger_1024x768px
Skap, veggskap og bokser
it_1024x768px
IT-infrastruktur
klima_1024x768px
Klimatisering
stromfordeling_1024x768px
Strømfordeling
rustfritt_1024x768px
Rustfritt stål

Våre referanser

aspin_kunderef

Hybridsystem for borefartøy

I det innovative hybridboregulvet er dieselgeneratorene koblet sammen med superkondensatorene som bufferløsning for å garantere stabil energiforsyning. Flere titalls koblingsskap var nødvendige for plasseringen av bufferne.
Les mer
ref_meyer_werft

IT-systemer må ikke bli sjøsyke

"Norwegian Joy" er det største skipet verftet i Papenburg har bygget. Høyytelses IT-systemer fra Rittal sørger for optimal komfort for over 4000 passasjerer og et mannskap på ca. 2000 til sjøs.

 

Les mer
ref_canal_marine

Standadisert system: Hybriddrift på Great Lakes

I 2019 tok rederiet Great Lake Towing fra Cleveland, Ohio, i bruk de første tre taubåtene med hybridmotor. Og Rittal er også om bord: Som partner for koblingskapteknnologien for de elektriske motorene.
Les mer
ref_littau_720x450

Oppgradert til forskningsfartøy

Fiskevernfartøyet Seefalke  ble ombygd til et av verdens mest avanserte forskningsskip. Med en lengde på 7,20 meter styrer hovedsentralen strømforsyningen gjennom hele skipet fra ett sted.
Les mer

Henvendelse vedrørende
Offshore og maritim

Vil du ha mer informasjon om løsninger for offshore og maritim? Fyll ut kontaktskjemaet, så tar vi kontakt med deg.